RESERVA ONLINE

Benvinguts al Ripollès i benvinguts a la Sèquia Molinar.

Al segle X (any 950)  La Sèquia Molinar va ser una obra d'enginyeria molt important, que agafava aigua del riu Freser i transcorria al llarg de 4 kilòmetres fins arribar a la "Farinera" del Monestir de Santa Maria de Ripoll que, malgrat tenir el riu Ter molt a la vora, no li podien donar prou empenta a l'aigua per moure la pedra del molí . La sèquia, encomanada per l'Abat Arnulf, abastava d'aigua a diversos molins al llarg del camí i regava les terres dels voltants. Amb el pas del temps va esdevenir, també, energia per a la indústria .
Avui, onze segles després, volem retre homenatge a una gran obra, que passa per sota de casa nostra i us donem la benvinguda a La Sèquia Molinar, l’hotel a on, tant si veniu per plaer o per negocis us sentireu a casa vostra.

La Sèquia Molinar és un hotel modern i confortable que té cura de tots els aspectes per tal que els nostres hostes tinguin l’estada més còmoda possible.

El nostre ofici és dedicar-nos a atendre qualsevol detall que ajudi a millorar l’estada dels nostres visitants.

Creiem, també, que cuidar el medi ambient i ser respectuós amb la natura és importantíssim, per aquest motiu hem apostat per la geotèrmia, una energia totalment neta i sostenible que ens fa sentir orgullosos de les nostres instal·lacions.

A La Sèquia Molinar tenim un objectiu: que marxeu amb ganes de tornar!


La Sèquia Molinar
C/ de la fulla, 12 (N-260) / 17530 Campdevànol
Tel. +34 972 71 28 36 / info @ lasequiamolinar.com

Booking TripAdvisor Hotels Combined Trivago