RESERVA ONLINE

Serveis

L'hotel La Sèquia Molinar ofereix al visitant un seguit de serveis perquè ho tingui tot al seu abast de manera còmoda i senzilla. Segons les seves necessitats, podrà reservar la sala de convencions per realitzar qualsevol tipus de reunió, o bé podrà llogar una bicicleta per realitzar alguna ruta per les nostres contrades.Sala TV 1
Sala TV 2
Sala TV 3
Sala TV

Sota la calidesa d'una llar de foc, els nostres hostes poden mirar la tele o llegir còmodament. La Sala també disposa de diversos jocs per la canalla.

Sala de polivalent 1
Sala de polivalent 2
Sala de polivalent 3
Sala de polivalent

Equipada amb dos ordinadors per ús dels nostres hostes o per a qualsevol persona o col·lectiu que vulgui portar-hi a terme qualsevol activitat.

Parking 1
Parking 2
Parking

Per una comoditat absoluta, l'hotel La Sèquia Molinar també disposa d'un parking tancat les 24 hores del dia.

Cafeteria-Restaurant 1
Cafeteria-Restaurant 2
Cafeteria-Restaurant 3
Cafeteria-Restaurant

Tant per a hostes com per visitants puntuals, a la nostra cafeteria-restaurant tothom hi podrà gaudir d'un tracte familiar i acurat.

Zona per a fumadors 1
Zona per a fumadors

Espai per a fumadors amb un agradable ambient, ja que en tot l'hotel no està permès fumar.

Lloguer de Bicis 1
Lloguer de Bicis

El nostre hoste també disposa d'un servei de lloguer de bicicletes per fer rutes BTT i gaudir de tots els paratges que ofereix la comarca del Ripollès. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/lasequiamolinar.com/web/rourets/WebHTML.php:136) in /usr/home/lasequiamolinar.com/web/rourets/lg.php on line 6 +InformacióLa Sèquia Molinar
C/ de la fulla, 12 (N-260) / 17530 Campdevànol
Tel. +34 972 71 28 36 / info @ lasequiamolinar.com

Booking TripAdvisor Hotels Combined Trivago